+31 40 8416789 info@tubzeurope.com

United-Kingdom France Netherlands Germany

Accessoires Mega TubzTower 

Hieronder vindt u alle benodigde accessoires voor uw Mega TubzTower!

Floor Stand

Metalen stand

De metalen stand is de ideale oplossing als er geen plaats is op de bar of aan de muur om de Mega Tubz Tower te plaatsen. Als u de stand gebruikt kunt u de machine plaatsen op de meest gunstige plek voor uw klant.

Omschrijving:

Materiaal: staal

Kleur: zwart

Afmetingen: Doorsnee: 45 cm, hoogte: 90 cm

Wall Bracket

Muurbeugel

De muurbeugel is de ideale oplossing voor plaatsing op locaties waar het niet mogelijk de Tower op een stand, tafel of bar te plaatsen..

Niet alleen is de muurbeugel ruimtebesparend omdat hij aan de muur bevestigd kan worden, ook zorgt hij ervoor dat de machine niet kan worden weggehaald door dieven of vandalen omdat hij vast zit aan de muur.

Omschrijving

Materiaal: staal

Kleur: zwart

Afmetingen: Doorsnee: 50 cm, hoogte: 90 cm

TapaTower Flyer

Sales Flyer

Deze sales flyer geeft alle benodigde informatie voor de locatiehouder bij het plaatsen van een Mega TubzTower in zijn etablissement. Alles staat in de flyer vermeld: de overeenkomst, vergoedingen en andere afspraken.

TapaTower Stickers

Stickerset producten

De productstickers zijn erg belangrijk voor de zichtbaarheid van het product in de automaat. De aantrekkingskracht van de mooi vormgegeven stickers zal de verkoop van de producten stimuleren.

Order Lists

Bestelformulieren

De bestelformulieren voor de Mega TubzTower worden gebruikt bij het vullen van de Mega tubzTower op de locatie. De bestelformulieren bevatten belangrijke informatie zoals omzet, provisie en het aantal verkochte producten.

De bestelformulieren worden door middel van doordrukvellen in drievoud opgemaakt zodat u 2 zelf kunt behouden voor uw administratie en er 1 kunt achterlaten bij de locatiehouder.

Clothing

Kleding

Om eenheid en herkenbaarheid uit te stralen richting de klanten en de locatiehouder is het belangrijk ook uniformiteit te handhaven wat betreft de bedrijfskleding.

Wij hebben voor elk seizoen geschikte kleding met Mega Tubz Tower uitstraling. U moet hierbij denken aan: T-shirts, Sweaters, Polo’s, Bodywarmers, Petten etc.

Spare Parts

Reserveonderdelen

Wij houden te allen tijde voldoende voorraad van reserveonderdelen zodat we storingen ten gevolge van vandalisme, slijtage, etc. kunnen oplossen.

Informeer hier voor de levering van de reserveonderdelen die u nodig heeft.

"We gebruiken uw persoonlijke informatie om u de service te bieden waar u om vraagt (bijvoorbeeld het verwerken van uw bestelling). We kunnen deze informatie mogelijk ook gebruiken voor controle-, onderzoeks- en analysedoeleinden met als doel onze technologie en dienstverlening te verbeteren. We zullen deze informatie niet doorgeven aan derden."

Gelieve onderstaand contactformulier geheel in te vullen om een introductiepakket en samples te ontvangen:

Naam & Adres:

Telefoonnummer:

Emailadres:

TubzEurope | Dragonder 49F | 5555 XZ Valkenswaard | The Netherlands Tel: +31 40 8416789 | Fax: +31 40 2019882 | info@tubzeurope.com