+31 40 8416789 info@tubzeurope.com

United-Kingdom France Netherlands Germany

TubzEurope leider in food vending concepten

Wereldleider op het gebied van tower vendingconcepten zoals de Health Tower, TapasTower, Mega Tubz Tower, Pringles Tower, Tubz Tower en Toys Tower.

UNIEK: Als enige in de markt volledig eigen productie van zowel de “Tower” vendingautomaten als vullingen!

Wie we zijn….

Een professioneel team met grote resultaten

Tubz is al actief in vending sinds het jaar 2000. Vanaf het begin zijn we voortdurend bezig geweest met het ontwikkelen, innoveren en verbeteren van onze vending concepten om er voor te zorgen dat onze vending machines en producten altijd voorop lopen in de markt. We werken met een toegewijd team van professionals in 3 landen die samen een enorme berg ervaring en kennis hebben op het gebied van vending, productontwikkeling, productie en logistiek. Tubz produceert zowel haar vending machines als producten (vullingen) zelf. Dit geeft ons complete controle op de gehele supply chain, hetgeen onze klanten en franchisenemers weer verzekerd van hoge kwaliteit producten en een goede en stabiele continuïteit van levering. Wij zijn in staat om snel te reageren op trends in de markt en we kunnen inspringen op aangepaste eisen en wensen per land van onze klanten waar ook ter wereld. We leveren onze producten wereldwijd. We zijn goed vertegenwoordigd in Europa, maar we leveren ook in Azië, Noord- en Zuid Amerika en Australië. Tubz Europe heeft productiefaciliteiten en kantoren in zowel China als Nederland. Tubz Europe is onderdeel van de Tubz groep met het hoofdkantoor gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. De Tubz groep heeft in totaal meer dan 50 personeelsleden en in 2015 hebben we meer dan 8 miljoen Tubz producten geproduceerd die zijn verkocht via ons netwerk van klanten en franchisenemers. Dit betekent dat elke 4 seconden ergens op de wereld wel een product uit een automaat van de Tubz groep wordt verkocht!

Onze producten

Al onze “Tower” vending machines werken zonder gebruik te maken van elektriciteit wat bijdraagt aan een beter milieu en er voor zorgt dat ze vrijwel overal kunnen worden geplaatst zolang er maar een goede doorstroom van mensen is. Locaties zoals: cafés, pubs, hotels, poolcentra, sportcentra, zwembaden, kapperszaken, winkels, kantoren enzovoort zijn allemaal geschikt. Onze vending machines zijn als ‘stille verkopers’ die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u werken. Zelfs wanneer u op vakantie bent blijven uw machines producten verkopen en geld voor u verdienen! Wij verkopen uit onze automaten uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit die we uit alle hoeken van de wereld voor u hebben gevonden. Dit zullen uw klanten merken en zal er voor zorgen dat ze steeds terugkomen voor meer. We hebben de laatste 15 jaar de volgende succesvolle generatie “Tower” vending concepten ontwikkeld die nu een goede bekendheid genieten in de markt en iets bieden voor iedere locatie en naar ieders smaak. Dit stelt ons in staat de verkoop en winst van onze klanten te maximaliseren!

Tubz franchise concepten. Geschikt voor iedereen en elke locatie!

TubzTower

De Tubz Tower is een aantrekkelijke chrome of zwart gekleurde vending machine geschkt voor de verkoop van kleine Tubz cups gevuld met diverse soorten snoep en chocolade. De cups zijn onder andere gevuld met zoetwaren van bekende merken zoals: HARIBO, NESTLE, SKITTLES, ROLO en TOBLERONE om er maar een paar te noemen! Of u nu in een indoor speeltuin, winkel, winkelcentrum of café bent: geniet van de ruime keus die ons heerlijke assortiment zoetwaren u biedt!

TapasTower

De Tapas Tower is een aantrekkelijke zwart gekleurde vending machine. Deze machines zijn onze nieuwste aanwinst en ze verspreiden zich snel over Europa. De kracht van de Tapas Tower is het ruime assortiment hoogwaardige kwailteitsproducten, ontwikkeld voor het hogere marktsegment.

De speciaal ontwikkelde Tubz Tapas cups zijn gevacuumeerd, dan gasverpakt en geseald. Deze productiemethode stelt ons in staat een perfect product te garanderen dat langer houdbaar is zonder gebruik te maken van allerlei toevoegingen en ongezonde E-nummers om het product langer houdbaar te houden.

De Tapacups zijn gevuld met een geweldig assortiment heerlijke Tapa producten, zoals: premium noten(mixen), olijven, worstjes en super fruits!

Mega TubzTower

De Mega Tubz Tower is een echte eye-catcher:  Aan aantrekkelijke rood of zwart gekleurde vendingautomaat die grote Tubz cups met een groot assortiment zoetwaren erin verkoopt. Daarbij kunt u denken aan vele bekende merken, zoals: HARIBO, NESTLE, ROLO, TOBLERONE om er maar eens een paar te noemen! Of u nu in een hotel, pretpark of indoor speeltuin bent: u kunt simpelweg een keuze maken, een muntje inwerpen, draaien en dan kunt u genieten van het heerlijke zoete tussendoortje van uw keuze!

ToyTower

De Toy Tower is een aantrekkelijke rood gekleurde vending machine die grote Tubz capsules verkoopt gevuld met een grote variëteit aan speelgoed, waaronder bekende merken zoals Disney, Marvel en Frozen. Of u nu in een indoor speeltuin, winkel, winkelcentrum of café bent: er is altijd een lleuk assortiment speelgoed aanwezig. Het unieke aan de ToyTower in vergelijk met andere capsule vending machines is dat uw kind kan kiezen welk speelgoedje het leuk vindt!

HealthTower

De Health Tower is een aantrekkelijke zwart gekleurde vending machine gevuld met Tapas cups met een heerlijk assortiment gezonde snackproducten, met notenmixen met en zonder gedroogd fruit zoals: walnoten, pistache noten, cranberry mix, cashewnoten, amandelen, en nog veel meer! Het merendeel van deze producten zijn puur en zonder toegevoegd zout, suiker of andere additieven. Dit assortiment hebben we speciaal ontwikkeld voor bedrijven en kantoren maar ze zijn ook zeer geschikt voor fitness en wellness centra, sportcentra, scholen, ziekenhuizen, en vele andere locaties!

PringlesTower

De Pringles Tower is een prachtige rood of zwart gekleurde vendingautomaat geschikt voor de verkoop van 40g busjes Pringles chips.

Of het nu in het café, hotel, bowlingcentrum of zelfs op kantoor is : draai en kies het heerlijke blikje Pringles chips waar u zin in heeft!

Once you pop you can’t stop!

"We gebruiken uw persoonlijke informatie om u de service te bieden waar u om vraagt (bijvoorbeeld het verwerken van uw bestelling). We kunnen deze informatie mogelijk ook gebruiken voor controle-, onderzoeks- en analysedoeleinden met als doel onze technologie en dienstverlening te verbeteren. We zullen deze informatie niet doorgeven aan derden."

Gelieve onderstaand contactformulier geheel in te vullen om een introductiepakket en samples te ontvangen:

Naam & Adres:

Telefoonnummer:

Emailadres:

TubzEurope | Dragonder 49F | 5555 XZ Valkenswaard | The Netherlands Tel: +31 40 8416789 | Fax: +31 40 2019882 | info@tubzeurope.com