+31 40 8416789 info@tubzeurope.com

United-Kingdom France Netherlands Germany

Accessories PringlesTower 

Below you will find all the accessories you need for your PringlesTower!

Metalen stand

De metalen stand is de ideale oplossing als er geen plaats is op de bar of aan de muur om de TubzTower te plaatsen. Als u de stand gebruikt kunt u de machine plaatsen op de meest plek voor uw klant.

Omschrijving:

Materiaal: gemaakt van staal

Kleur: zwart

Afmetingen: Doorsnee: 45 cm, hoogte: 90 cm

Pringles Wall Bracket

Muurbeugel

De muurbeugel is de ideale oplossing voor gebruik van de machine in drukke lokaties.

Niet alleen is hij ruimtebesparend omdat hij aan de muur bevestigd kan worden, ook zorgt hij ervoor dat de machine niet kan worden weggehaald door dieven omdat hij vast zit aan de muur.

Omschrijving

Materiaal: gemaakt van staal

Kleur: zwart

Afmetingen: Doorsnee: 50 cm, hoogte: 90 cm

SnackTower Flyer

Sales Flyer

Deze sales flyer geeft alle benodigde informatie voor de lokatiehouder bij een plaatsen van een TubzTower in zijn etablissement. Alles staat in de flyer vermeld: de overeenkomst, vergoedingen en andere belangrijke zaken.

SnackTower Flyer

Stickerset producten

De productstickers zijn erg belangrijk voor de zichtbaarheid van het product in de automaat. De aantrekkingskracht van de mooi vormgegeven stickers zal de verkoop van de producten stimuleren.

Nibble Time Shirts

Kleding

Om eenheid en herkenbaarheid uit te stralen richting de klanten en de lokatiehouder is het belangrijk ook uniformiteit te handhaven wat betreft de bedrijfskleding.

Wij hebben voor elk seizoen geschikte kleding met SnackTower uitstraling. U moet hierbij denken aan: T-shirts, Sweaters, Polo’s, Bodywarmers, Petten etc.

Spare Parts

Reserveonderdelen

Wij houden te allen tijde voldoende voorraad van reserveonderdelen zodat we storingen ten gevolge van vandalisme, slijtage, etc. kunnen oplossen.

Informeer hier voor de levering van de reserveonderdelen die u nodig heeft.

"We gebruiken uw persoonlijke informatie om u de service te bieden waar u om vraagt (bijvoorbeeld het verwerken van uw bestelling). We kunnen deze informatie mogelijk ook gebruiken voor controle-, onderzoeks- en analysedoeleinden met als doel onze technologie en dienstverlening te verbeteren. We zullen deze informatie niet doorgeven aan derden."

Gelieve onderstaand contactformulier geheel in te vullen om een introductiepakket en samples te ontvangen:

Naam & Adres:

Telefoonnummer:

Emailadres:

TubzEurope | Dragonder 49F | 5555 XZ Valkenswaard | The Netherlands Tel: +31 40 8416789 | Fax: +31 40 2019882 | info@tubzeurope.com