+31 40 8416789 info@tubzeurope.com

United-Kingdom France Netherlands Germany

TapasTower mediterraans genieten….

TapasTower

De Tapas Tower is een aantrekkelijke zwart gekleurde vending machine. Deze unieke Towers verspreiden zich snel over Europa. Voor deze Towers hebben we een assortiment hoogwaardige kwailteitsproducten ontwikkeld voor het hogere marktsegment; de speciaal ontwikkelde Tubz tapacups zijn gevacuumeerd, dan gasverpakt en geseald om een perfect product te garanderen dat langer houdbaar is.

De Tapacups zijn gevuld met een geweldig assortiment heerlijke Tapa producten, zoals: premium noten(mixen), olijven, worstjes en super fruits!

Of u nu in een café, pub, hotel, bowlingcentrum of kantoor bent: u kunt eenvoudigweg draaien om een keuze te maken uit en te genieten van ons heerlijke assortiment Tapa!

Assortiment

Spaanse Fuet worstjes, kaas, gemarineerde olijven, allemaal horen ze in het smaakvolle Tapa assortiment!

Door eigen productie kunnen wij altijd een optimale kwaliteit garanderen van onze Tapa producten!

Franchise concept

Start uw eigen onderneming vandaag!

Voor de TapasTower hebben we een franchise concept ontwikkeld dat geschikt is voor zowel kleine zelfstandige als grotere ondernemingen. Voor meer informatie klik hier.

Accessoires

Bedrijfskleding, wandbeugels, stands, stickers, invullijsten…

U krijgt volledige service van ons om uw eigen TapasTower franchise onderneming tot een groot succes te maken!

Gratis plaatsing

Bent u locatiehouder en heeft u interesse in plaatsing van een Tapas Tower op uw locatie?

Neem dan contact met ons op!

"We gebruiken uw persoonlijke informatie om u de service te bieden waar u om vraagt (bijvoorbeeld het verwerken van uw bestelling). We kunnen deze informatie mogelijk ook gebruiken voor controle-, onderzoeks- en analysedoeleinden met als doel onze technologie en dienstverlening te verbeteren. We zullen deze informatie niet doorgeven aan derden."

Gelieve onderstaand contactformulier geheel in te vullen om een introductiepakket en samples te ontvangen:

Naam & Adres:

Telefoonnummer:

Emailadres:

TubzEurope | Dragonder 49F | 5555 XZ Valkenswaard | The Netherlands Tel: +31 40 8416789 | Fax: +31 40 2019882 | info@tubzeurope.com