Franchise mogelijkheden

door | jul 2, 2019

Geen jaarlijkse of verborgen kosten

Flexibele franchisepaketten

Premium plaatsingsservice

Heb je altijd al ondernemer willen worden en onderzoek je franchise mogelijkheden dicht bij huis? Je zoektocht naar franchise ondernemer worden, eindigt bij Tubz. Via een unieke succesformule bieden we jou de mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Verkoopervaring is niet nodig en je beslist zelf of je fulltime of parttime aan de slag gaat via de unieke methode van Tubz.

Ook benieuwd naar onze franchise pakketten?

Wij bieden starterspakketten voor elk budget. Je kunt klein beginnen met een pakket van 10 Towers of je pakt het meteen groot aan met een pakket van 100 Towers.

Franchise mogelijkheden bij Tubz

Tubz uit Valkenswaard maakt het aantrekkelijk om als franchise ondernemer te starten. Via onze vending automaten verkoop je bijvoorbeeld snoep, hartige snacks, chocolade en gezonde tussendoortjes. De automaten plaats je bijvoorbeeld in de winkel, maar daar hoef jij je eigenlijk geen zorgen om te maken. Wij gaan namelijk voor jou op zoek naar een geschikte locatie in jouw regio. Bovendien bieden we jou alle support die nodig is om succesvol te zijn als franchise ondernemer.

Welke voordelen Tubz jou biedt

Starten als ondernemer via Tubz levert je diverse voordelen op. Zo begin je direct met geld verdienen en heb je geen verkoopervaring nodig. Fulltime of parttime werken, bij Tubz bepaal je zelf hoe jouw werkweek eruitziet. Je hoeft niet bang te zijn voor verborgen kosten, en de opstartkosten zijn laag. Ontdek hoe jij Tubz-franchisenemer wordt en meld je direct aan.

Meld je aan bij Tubz, de specialist uit Valkenswaard

Met een veelzijdig aanbod franchise pakketten creëren we mogelijkheden voor ieder budget. Ben je enthousiast over de franchise mogelijkheden bij Tubz en sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je vandaag nog aan als franchise ondernemer en laat je gegevens achter op de site. Uiteraard kun je ons ook bellen op 040-8416789. We zien je reactie graag verschijnen!

Gratis informatie pakket en samples aanvragen