Franchise starten

door | jun 18, 2019

Geen jaarlijkse of verborgen kosten

Flexibele franchisepaketten

Premium plaatsingsservice

Een eigen franchise starten doe je met behulp van het originele Tubz-concept. Tubz uit Valkenswaard is de ideale partner voor startende franchise ondernemers. Een franchise beginnen is natuurlijk een avontuur en dus werk je graag samen met een ervaren partij. Tubz biedt de keuze uit allerlei vendingautomaten die direct de aandacht trekken van zowel volwassenen als kinderen. Een franchise starten is dan ook een dynamisch avontuur.

Ook benieuwd naar onze franchise pakketten?

Wij bieden starterspakketten voor elk budget. Je kunt klein beginnen met een pakket van 10 Towers of je pakt het meteen groot aan met een pakket van 100 Towers.

Waarom een franchise starten?

Een franchise beginnen is aantrekkelijk concept als je niet langer afhankelijk wilt zijn van een baas of werkgever. Bij Tubz bieden we jou een succesvolle formule om je franchise te starten. Je begint direct met geld verdienen en je hebt geen verkoopervaring nodig. Bovendien beslis je zelf of je fulltime of parttime aan de slag gaat binnen onze franchise bedrijven. Neem snel een kijkje bij onze franchise pakketten.

Kant-en-klare franchise bedrijven

Een franchise bedrijf starten lijkt een flinke onderneming, maar de kant-en-klare franchise bedrijven van Tubz bieden je talloze mogelijkheden. Een franchise bedrijf starten kan vraagt slechts een geringe investering en is aantrekkelijk voor een brede doelgroep. Of je nu een andere uitdaging zoekt, je pensioen wenst aan te vullen of een extra centje wilt bijverdienen, franchise bedrijven van Tubz zijn in trek bij een grote groep mensen die bereid zijn om aan te pakken.

Waarom een franchise beginnen met Tubz, de professional uit Valkenswaard?

Een franchise bedrijf starten met Tubz levert jou altijd voordelen op. Zo gaan wij op zoek voor jou naar de geschikte locatie om je bedrijf te starten. Verder zijn er geen verborgen kosten, is er geen management en profiteer je van twee jaar garantie. Doe snel inspiratie op bij onze Tubz producten. Maak je droom waar en neem vandaag contact op via het contactformulier op de site of via 040-8416789.

 Gratis informatie pakket en samples aanvragen